Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Asocijacija medija od sledeće nedelje u ENPA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 05. 2011.

Izvor: Večernje novosti

Asocijacija medija od sledeće nedelje u ENPA

Asocijacija medija postaće 20. maja član Evropske Asocijacije novinskih izdavača (ENPA). Odluka Izvršnog odbora, doneta na predlog predsednika ENPA Norvežanina Ivara Rusdala, biće potvrđena na godišnjoj skupštini u Varšavi 19. i 20. maja.

Ova ugledna organizacija, sa sedištem u Briselu, koja slavi 50 godina od osnivanja, okuplja nacionalne asocijacije novinskih izdavača iz 23 zemlje članice EU i nacionalne asocijacije Norveške i Švajcarske.

Članice nacionalnih asocijacija okupljenih oko ENPA svakodnevno plasiraju više od 5.200 nacionalnih, regionalnih i lokalnih listova, koji se prodaju u više od 150 miliona primeraka, a dnevno ih čita oko 300 miliona čitalaca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi