Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  "Danas" raspisao konkurs za dodelu novinarske nagrade "Stanislav Staša Marinković"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

28. 05. 2024.

Autor: Beta Izvor: Beta

"Danas" raspisao konkurs za dodelu novinarske nagrade "Stanislav Staša Marinković"

List Danas raspisao je konkurs za dodelu novinarske nagrade "Stanislav Staša Marinković", za novinarsku hrabrost i posebne domete u istraživačkom i analitičkom novinarstvu.

Mogu biti predloženi svi novinari sa teritorije Srbije, kao i novinari koji sarađuju sa medijima u Srbiji, a kandidate mogu predlagati sve redakcije, strukovna udruženja i pojedinci, piše na sajtu tog beogradskog lista.

Obrazloženi predlozi za nagradu dostavljaju se žiriju do 31. maja ove godine, na adresu Danas, Ulica Alekse Nenadovića 19, 11000 Beograd, sa naznakom: Za nagradu "Stanislav Marinković", ili imejlom na adresu hr@danas.rs,

Ove godine žiri će raditi u sastavu: Dragana Obradović (predstavnica prošlogodišnjih laureata, redakcije BIRN-a), Dragana Marinković (supruga Staše Marinkovića), Marko Šelić Marčelo, muzičar i kolumnista, Slobodan Georgiev, urednik Dnevnika TV Nova S, te predstavnici redakcije Danasa Ljiljana Bukvić, Aleksandar Roknić i Dragoljub Petrović (predsednik žirija).

Nagrada se dodeljuje povodom 9. juna, Dana lista Danas i ove godine biće uručena u petak, 7. juna.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi