Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  UNS akcija: Prikupljamo zimsku odeću i ćebad za beskućnike, priključite se
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Autor: D.B. Izvor: UNS

UNS akcija: Prikupljamo zimsku odeću i ćebad za beskućnike, priključite se

Udruženje novinara Srbije (UNS) priključilo se akciji prikupljanja zimske odeće i obuće, kao i ćebadi, za osobe koje su se našle u situaciji beskućništva na ulicama Beograda.

UNS poziva koleginice i kolege, sve ljude koji žele da se priključe akciji, da očuvanu, komotniju garderobu za zimske dane donesu u naše prostorije u Resavskoj 28, prvi sprat. 

Naglašavamo da je posebno potrebna muška udobnija odeća i obuća za hladno vreme, kao i ćebad. Odeću i obuću za svečane prilike nije potrebno donositi.

UNS će prikupljene stvari odneti organizaciji Adra koja je, kako bi pomogla u održavanju bolje higijene osoba koje su se našle u situaciji beskućništva, pokrenula Drumodrom, autobus prilagođen da omogući beskućnicima tuširanje, prikupljanje prljavog, pranje i podelu čistog veša. 

Ukoliko je potrebna bilo kakva informacija u vezi sa prikupljanjem garderobe i ćebadi u UNS-u molimo vas da se javite Dragani Bjelici na 062 530 337 ili dragana.bjelica@uns.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi