Naslovna  |  Šta radimo  |  Akcije  |  Anketa o otvorenosti institucija u slučajevima ugrožavanja bezbednosti novinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Akcije

Izvor: UNS

Anketa o otvorenosti institucija u slučajevima ugrožavanja bezbednosti novinara

Udruženje novinara Srbije (UNS) poziva koleginice i kolege da odgovore na pitanja iz ankete o otvorenosti nadležnih institucija u slučajevima ugrožavanja bezbednosti novinara.

U toku je izrada analize dosadašnjeg načina komunikacije i otvorenosti nadležnih institucija prema medijima u vezi sa slučajevima ugrožavanja bezbednosti novinara koju sprovodi Podgrupa za transparentnost, formirana u okviru Stalne radne grupe za bezbednost novinara.

Članovi ove grupe su predstavnici Republičkog javnog tužilaštva, Ministarstva unutrašnjih poslova i sedam novinarskih i medijskih udruženja (Udruženje novinara Srbije, Nezavisno udruženje novinara Srbije, Nezavisno društvo novinara Vojvodine, Udruženje novinara Vojvodine, Asocijacija nezavisnih elektronskih medija, Asocijacija medija i Asocijacija onlajn medija).

Anketu možete popuniti OVDE.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi