Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Treći konkurs za dodelu novinarske nagrade „Vladimir Vlada Ćosić“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

20. 05. 2024.

Autor: M novine Izvor: M novine

Treći konkurs za dodelu novinarske nagrade „Vladimir Vlada Ćosić“

Redakcija M novina raspisala je konkurs za dodelu novinarske nagrade „Vladimir Vlada Ćosić“ za klasičnu reportažu objavljenu u pisanim medijima (štampa i internet portali) za 2024. godinu. Nagrada će biti dodeljena treći put.

Dodeljuju se tri nagrade koje se sastoje od povelje i novčanog iznosa. Novčani iznos za prvu nagradu je 500 evra, za drugu 300 evra i za treću 200 evra.

Žiri koji će odlučivati o ishodu konkursa radi u sastavu: Dragorad Dragičević, Žarko Rakić, Dejana Ivanović, Dragana Pejović i Zoran Šaponjić.

Pozivaju se novinari da objavljene reportaže u periodu od 1. septembra 2023. godine do 31. avgusta 2024. godine u tekstualnom i PDF formatu pošalju na e-mail adresu redakcija@m-novine.com sa naznakom „ZA KONKURS“. Jedan autor može poslati jednu reportažu, do 7.000 karaktera. Nagrade će biti uručene 5. oktobra 2024. godine u Sremskoj Mitrovici.

Dodatne informacije na brojeve: 022611566 i 0666437353

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi