Naslovna  |  Konkursi  |  Posao  |  Forum žena Prijepolja objavljuje konkurs za tri pozicije u svojim medijima - Televiziji Forum i portalu Foruminfo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Posao

30. 05. 2024.

Autor: Televizija Forum Izvor: Televizija Forum

Forum žena Prijepolja objavljuje konkurs za tri pozicije u svojim medijima - Televiziji Forum i portalu Foruminfo

Forum žena Prijepolja traži kreativne i odgovorne osobe koje zanima novinarstvo i građanski aktivizam, a koje će na sebi svojstven način pisati, govoriti i kreirati medijske sadržaje.

Ukoliko poznajete rad na računaru, audio i video tehniku, kao i programe za emitovanje i editovanje zvuka i slike, a ujedno volite i društvene mreže, onda je ovo pravi posao za vas! Forum žena Prijepolja traži kreatora/ku sadržaja za društvene mreže i web administratora/ku.

Forum žena Prijepolja  traći odgogornu, dobro organizovanu i sistematičnu osobu koja će se baviti administrativnim i knjigovostvenim poslovima.

Pošaljite svoju radnu biografiju (CV), primere dva teksta ili priloga, kao i motivaciono pismo na televizijaforum@gmail.com sa naznakom Prijava za posao do 10. juna 2024.

Kandidate i kandidatkinje koji uđu u uži izbor biće pozvane na razgovor.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi