Naslovna  |  Konkursi  |  Nagrade  |  Otvoren konkurs za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini - nominujte svoju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Nagrade

21. 06. 2024.

Izvor: agroklub.rs

Otvoren konkurs za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini - nominujte svoju

Vreme je žetve, berbe i narodnih običaja koji su deo agrarne baštine. To je prilika da fotografišete svu raskoš domaće poljoprivrede i ruralnog prostora. Prijavite se na RuralFoto konkurs i osvojite vredne nagrade!

Otvoren je RuralFoto - konkurs za najbolje ruralne fotografije u 2024. godini, koji i ove godine putem interneta organizuje Agroklub.

Pozivaju se svi amateri i profesionalci da nominuju svoje fotografije i tako zajednički podstaknu promociju lepota naših ruralnih prostora i raznovrsnosti domaće poljoprivrede. 

Fotografije je moguće nominovati u jednu od četiri kategorije, a one su: životinjeprirodaselo i proizvodnja hrane

Nominovana fotografija uz kratak opis i pripadajući hešhteg konkursa  #RuralFoto + haštag kategorije treba biti postavljena na KLUB, društvenu mrežu Agrokluba od 21. juna do 23. septembra 2024. godine

Kako nominovati fotografiju pogledajte u VIDEU.

Učesnici konkursa moraju da budu punoletni, registrovani korisnici portala Agroklub. Važno je da ispune sve tražene podatke u registracionom profilu, kako bi prijava bila prihvatljiva. 

  • Pravila izbora i nagrade

Jedan učesnik može nominovati najviše jednu fotografiju po kategoriji, dakle ukupno četiri (4), a učestvovati mogu korisnici iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Pravila konkursa pogledajte OVDE.

Ovo je jedinstven foto konkurs sa potpuno javnom i transparentnom procedurom. Stručni žiri po završetku nominacija bira po najboljih 10 fotografija iz svake od kategorija, nakon čega sami učesnici izbora glasaju za pobedničke fotke. Autori fotografija tako sami biraju najbolje od najboljih. Na prošlogodišnji konkurs stiglo je više od 1.200 fotografija koji veličaju život na selu i proizvodnju hrane.  

Pobednici pojedinih kategorija osvajaju novčanu nagradu u iznosu od 500 evraa (bruto), a fotografija sa najvećim brojem lajkova na KLUB-u nagradu publike.

Proglašenje pobednika uz izložbu najboljih fotografija održaće se 4. oktobra 2024. u Osijeku na konferenciji o novim tehnologijama u poljoprivredi AgroRocks, čiji su suorganizatori: HAPIH, HPK, Osječko-baranjska županija, FAZOS i Društvo agrarnih novinara Hrvatske.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi