Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Košava odrešila kesu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 08. 2010.

Izvor: Politika

Košava odrešila kesu

Da nas očekuje vruća televizijska jesen, ali i besomučna trka za rejtingom, svedoči i informacija koju smo saznali od izvora bliskih čelnicima TV Košave, da će se ova medijska kuće od jeseni najverovatnije zvati Hepi, a novo ime doneće i novu, osveženu programsku koncepciju, kao i sasvim drugačiju vizuelnu koncepciju.

Već smo videli da je Košava u sopstvenoj produkciji uradila i dva domaća serijala „Iz keca u dvojku”, ali i „Totalno novi talas”, a kako se šuška po kuloarima, to je samo uvertira u nove projekte ove kuće koja je očito rešila da se bolje pozicionira među domaćim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Marketing Košave, saznajemo, odrešio je kesu i očekuje se još uzbudljivih vesti iz ove kuće. Već se izvesno vreme na ovoj televiziji vrti reklama koja poziva nova TV lica da se prijave za mesto novinara, voditelja... Ali se takođe pominju i zvučna imena kao što su Olivera Kovačević, Marija Kilibarda, Anđelija Vujović…Kako vidimo po forumima, najčešći komentari su da je vreme da se stvari promene i da je sjajna vest da „Čelična Lejdi”, Olivera Kovačević prelazi na Košavu.

Po gradu se uveliko priča i kalkuliše o ciframa koje su u opticaju za ove velike transfere. Da li će ih biti i da li će doći do dogovora ostaje da sačekamo.Koliko smo mogli da saznamo, buduća televizija Hepi biće posvećena čitavoj porodici, tako da će biti dobre zabave, emisija, serija, ali i jedan sasvim nov, na našim prostorima još neviđen rijaliti koji će, kako se šuška, zaseniti sve do sada viđeno na domaćim televizijama. Očigledno su se ljudi iz vrha kompanije odlučili da daju veliki novac i promene konstelaciju na TV nebu.

A da li te novine podrazumevaju da će i u potpunosti biti promenjen voditeljski kadar, naš izvor tvrdi: „Zvezde poput Branke Nevistić i Suzane Mančić završile su sa poslovanjem na ovoj televiziji, a i Branka (bivša Glasović) je zamenjena mlađom i lepšom Aleksandrom Simić!” Čelnici Košave očigledno neće davati pare za istrošene i izvikane TV zvezde, one koje pune stranica tabloida, ali kako nezvanično saznajemo možda se u novom timu nađe i neka inostrana lepotica.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi