Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Foks preimenovan u Prvu srpsku televiziju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 08. 2010.

Izvor: Danas

Foks preimenovan u Prvu srpsku televiziju


Beograd - Televizija Foks promenila je naziv i od septembra će se, kako je odlučeno, zvati Prva, dok će pun naziv biti Prva srpska televizija, potvrdio je za Danas Aleksandar Radoš, direktor za marketing i komunikacije u ovoj televiziji.

U prilog ovome govore i brojni bilbordi koji su se ove nedelje pojavili na beogradskim ulicama, a na kojima se upravo navodi ovaj naziv. Logo sa novim nazivom izgledaće kao što je i na bilbordima prikazano, odnosno broj jedan i natpis Prva.

Na pitanje kada će se novi logo naći i na „TV ekranima“, Radoš kaže da će to biti „iznenađenje“ i da će se sve znati kroz kampanju koja je počela.

Kada se tek nagađalo da će novi naziv biti možda Prva srpska televizija, Radoš je objasnio da je „Foks prva televizija koja se pojavila otkako je Srbija postala samostalna država“. Kao što je poznato, televizija Foks je promenila vlasničku strukturu, pa je u skladu s tim došlo i do promena u organizacionoj strukturi i menadžmentu i u samom nazivu televizije.

U Republičkoj radiodifuznoj agenciji (RRA) potvrđeno je ranije da je Savet RRA odobrio zahtev televizije Foks za promenu naziva i da je jedan od predloga PST.
B. Cvejić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi