Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Udruženje novinara SEEMO osudilo ponašanje Bernara Kušnera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 03. 2010.

Izvor: Pres

Udruženje novinara SEEMO osudilo ponašanje Bernara Kušnera


Beč - Medijska organizacija za jugoistočnu Evrope (SEEMO) oštro je osudila način na koji se šef francuske diplomatije Bernar Kušner obratio novinaru Glasa Amerike Budimiru Ničiću tokom posete Kosovu.

SEEMO podseća da je Kušner 2. marta obišao Gračanicu i da mu je za vreme obraćanja novinarima Ničić postavio pitanje vezano za trgovinu organima kosovskih Srba.

- Reagujući na to, Kušner se nasmejao i rekao na francuskom jeziku: Ali, vi ste bolesni, zar ne? Da li vam ja izgledam kao neko ko bi trgovao organima. Nije bilo „žute kuće“, ni trgovine organima. Ljudi koji o tome govore na taj način su đubrad i ubice - podseća SEEMO, i dodaje da se istraga o trgovini organima vodi na više mesta i da je o tom zločinu prva govorila Karla del Ponte.

Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi