Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Rabrenović napao novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 05. 2011.

Izvor: Kurir

Rabrenović napao novinare

Funkcioner Novosađana verbalno napao i psovao novinare koji su tražili komentar sinoćnjeg meča i povlačenja Novosađana s terena


Funkcioner Vojvodine Radisav Rabrenović nije mogao da sakrije emocije posle utakmice, pa je ispred svlačionica verbalno napao novinare koji su ga pitali za komentar utakmice i napuštanja terena njegove ekipe.

- Šta me sada vučete za rukav, pitajte njih sve što vas interesuje, vi ionako niste došli zbog Vojvodine. Što se vas tiče, mi smo za drugu ligu - rekao je Rabrenović, a na konstataciju da s takvim stavom i treba da budu u drugoj ligi, izgubio je kontrolu:

- Šta je, magarče? Ma, puši, bre, k.rac. Ajde, hoćeš da se biješ?

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović nije opravdao ponašanje Radisava Rabrenovića, ali ističe da je njegov tim pokraden u ovom finalnom susretu.

- Bez obzira na sve, Rabrenović nije smeo tako da reaguje, dok, s druge strane, mogu da budem ponosan na izjavu Miodraga Pantelića da bi i on povukao ekipu. Ne znam zašto se pita ko je inicijator povlačenja Vojvodine, kad je očigledno da je to bio sudija Slobodan Veselinović. On nije imao loš dan, nego je to bila očigledna namera. Mene je teško iznervirati, ali posle ovoga sam baš nervozan. Bili smo bolji od Partizana, ali od sudije Veselinovića i njegovih saradnika nismo mogli. Pre utakmice je postojala ideja da se traži njegovo izuzeće, jer smo znali da će se ovo dogoditi, ali ja nisam dozvolio. Partizan treba da bude sramota zbog svega ovoga, nas eventualne kazne ne interesuju. Slobodno neka kažnjavaju kako hoće i koga hoće - rekao je Butorović.

K. R.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi