Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bojana Lekić na „Avali" od ponedeljka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 08. 2010.

Izvor: Alo

Bojana Lekić na „Avali" od ponedeljka

Transfer Proslavljena novinarka i voditeljka Bojana Lekić prihvatila je ponudu Televizije „Avala“ i biće jedno od pojačanja u jesenjoj sezoni ove medijske kuće.



Kako „Alo!“ saznaje, Lekićeva će početi već od ponedeljka da radi u novom okruženju, a još uvek nisu poznati detalji čime će se konkretno baviti u ovoj TV kući. Inače, naš list je još početkom juna objavio da Bojana pregovara sa „Avalom“, što nam je tada i ona sama potvrdila.

Što se konkretno Televizije „Avala“ tiče, vidim da je u onom segmentu koji uređuje Robert Nemeček došlo do pozitivnih promena. Ali, ta televizija, kao i TV „Foks“, prvo treba da se jasno profiliše, pa da ja mogu da vidim da li se tu negde nalazim - rekla je tada Bojana za „Alo“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi