Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radulović: Cenzura kao u devedesetim
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 03. 2014.

Izvor: Politika, Fonet

Radulović: Cenzura kao u devedesetim

Nosilac liste „Dosta je bilo” Saša Radulović saopštio je juče da u predizbornoj kampanji postoje ozbiljne nepravilnosti u pogledu zastupljenosti stranaka u medijima.

 

„Ovakav nivo cenzure nije viđen od vremena devedesetih, kada je jedna stranka sa svojim koalicionim partnerima, koji su i danas na vlasti, kontrolisala sve informativne sadržaje”, ocenio je Radulović.

„Izgleda da je duh ministra informisanja ostao zarobljen i u novom, evropskom Aleksandru Vučiću. Pozivam ga da pobedi svoje nedemokratske porive i omogući slobodne medije u slobodnoj Srbiji”, naglasio je Radulović.

Radulović je poručio i da je glavni problem Srbije partijski parazitski sistem koji je ubija.

„Parazitski sistem koji su izgradile političke stranke ubija Srbiju”, ocenio je Radulović, napominjući da taj sistem košta milijarde evra godišnje. Radulović smatra da je na čelu tog sistema Aleksandar Vučić, koji ne želi da ga demontira. On nije napravio taj sistem, već ga je nasledio od Borisa Tadića. Međutim, on ga sada vodi, napomenuo je Radulović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi