Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Veliki TV transferi- samo u naslovima tabloida
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 03. 2014.

Autor: Meri Bilić Izvor: Politika

Veliki TV transferi- samo u naslovima tabloida

Među pričama o starletama, estradnim razvodima i izjavama zvezda „Granda”, značajno mesto u tabloidima i poluozbiljnim novinama i časopisima zauzimaju vesti o velikim transferima televizijskih zvezda koje su navodno pohrlile sa jedne televizije na drugu u potrazi za atraktivnijim emisijama i većim platama.

To su većinom čiste neistine. Stara je vest da su na Televiziju Nova sa TV B92 prešli Slavko Beleslin i Aleksandar Miladinović, a na toj televiziji odnedavno emisiju „Izbori 2014” vodi Nenad Zorić, kojeg se gledaoci sećaju iz vremena kada je na RTS-u bio u ekipi „Oka”.

Sve glasine o tome da Olja Bećković sa svojom autorskom emisijom „Utisak nedelje” prelazi na TV Nova demantovale su obe strane, uz napomenu da nikada nije bilo ni razgovora o tome. Zanimljivo je da su gotovo svi uzeli zdravo za gotovo „vest” da je Maja Nikolić napustila „Jutarnji program” RTS-a i otišla na TV Prva gde će navodno voditi šou-program „Ples sa zvezdama”.

Ali ne samo da će ovu zabavnu emisiju voditi Irina Radović i Aleksa Jelić, nego je Maja Nikolić i dalje na RTS-u, ali na godišnjem odmoru. Na javnom servisu je bilo govora o tome da će ona početi da vodi novu emisiju „Nedeljno popodne”, ali u svakom slučaju njen godišnji odmor se završava u ponedeljak, pa postoji verovatnoća da će se sa gledaocima ponovo družiti u „Jutarnjem programu”.

Slično je bilo i sa „proverenim podatkom” da Nataša Miljković odlazi sa RTS-a. Neverovatno je da me novinari pitaju da li odlazim na drugu televiziju, ja im kažem da to nije istina, a onda sutradan u naslovu tih dnevnih novina pročitam „Nataša prelazi na...”, kaže nam Nataša Miljković.

Jednako je netačna informacija i da je Jelena Alimpić-Bačić postala deo TV Nova, a od svih „velikih transfera” samo je Bojana Janković sa TV Pink prešla na TV Prva i postala deo voditeljskog tima emisije „Tačno 1”, a Iva Smiljanić, takođe čedo ružičaste televizije, vodi „Ekskluziv”...

Maja Žeželj nije više prezenter „Dnevnika” RTS-a već je na novoj adresi – na TV N1, regionalnom kanalu koji će od proleća emitovati celodnevni informativni program, a urednik Informativnog programa biće Jugoslav Ćosić, doskorašnji novinar B92.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi