Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RRA preporučio SNS da povuče spot
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 02. 2014.

Izvor: Akter, Tanjug

RRA preporučio SNS da povuče spot

Savet RRA preporučio je SNS da povuče predizborni spot u kojem se pojavljuje više privrednih društava i kompanija, između ostalog, i kompanija Delta Holding i to u zakonskom roku od 48 sati.

"Kako ne bi došlo do narušavanja izborne kampanje i samim tim neravnopravne zastupljenosti, Savet RRA smatra da povlačenje spornog spota iz emitovanja Srpska napredna stranka treba da učini u što kraćem roku, koji ne bi smeo da bude duži od 48 sati, kako zakon nalaže", navedeno je u saopštenju.

Savet RRA konstatovao je da u ovom trenutku postoji disbalans prisustva izbornih lista na programima nacionalnih emitera i poziva emitere da do kraja predizbornog ciklusa isprave nedostatke i obezbede ravnopravnu zastupljenost.

Izveštaj o zastupljenosti izbornih lista u periodu od 29. januara do 12. februara biće objavljen je na sajtu RRA, najavljeno je iz te institucije.

Kompanija Delta Holding juče je ocenila da je u predizbornom spotu SNS u negativnom kontekstu iskorišćeno ime te firme i zatražila od nadležnih institucija da hitno preduzmu mere i zaštite Kompaniju.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je juče da ga ne bi čudilo da naprednjacima, kao i u kampanji na prethodnim izborima maja 2012. godine ponovo zabranjuju spotove i naveo da je očigledno da je sprega Miroslava Miškovića i političkih tajkuna jača nego što se mislilo.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi