Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tužba protiv “Naših novina”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

21. 02. 2014.

Izvor: Naše novine

Tužba protiv “Naših novina”

Udruženje "Dosta je bilo - Restart" i bivši ministar privrede Saša Radulović najavili su danas da će poneti tužbu za naknadu nematerijalne štete protiv preduzeća Naše novine info, osnivača i izdavača "Naših novina", koje terete za netačne navode u izdanjima 18. i 19. februara.

 

U saopštenju se navodi da je na naslovnoj strani Naših novinara objavljeno - "Saša Radulović tvrdi: Amerikanci su ucenili Vučića, biću opet ministar!".

To je, kako se ukazuje u saopštenju, plod proizvoljne I tendenciozne insinuacije novinara i urednika i nije zasnovano ni na jednoj činjenici. Napis u "Našim novinama"  nema nijednu istinitu informaciju o Raduloviću, precizira se u saopštenju.

Dan ranije, isti list je, prema saopštenju, objavio neistiniti navod da Radulović ide na izbore u koaliciji sa Cvijanom.

Tužba za naknadu nematerijalne štete biće podneta protiv izdavača Naših novina, na osnovu odredbe člana 79. Zakona o javnom informisanju, zbog objavljivanja netačnih informacija, precizira se u saopštenju

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi