Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Saopštenje Agencije povodom tvrdnji novinarke Dragane Sotirovski da joj je prećeno
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 11. 2013.

Izvor: Agencija za borbu protiv korupcije

Saopštenje Agencije povodom tvrdnji novinarke Dragane Sotirovski da joj je prećeno

Agencija za borbu protiv korupcije apeluje na sve nadležne organe da hitno preispitaju tvrdnje da je Ljiljana Isaković, direktorka Specijalne bolnice „Sokobanja“, pretila Dragani Sotirovski, dopisnici RTC iz Niša, jer je izveštavala o korupciji i drugim nezakonitostima u ovoj ustanovi.

Eventualna istinitost ovih tvrdnji narušila bi ugled javne funkcije i ugrozila poverenje građana u njeno savesno i odgovorno obavljanje, a svakako bi stvorila utisak da Ljiljana Isaković javnu funkciju vrši na način koji može ugroziti i zaposlene u Specijalnoj bolnici „Sokobanja“ kojima je Agencija za borbu protiv korupcije dala status uzbunjivača, jer su u dobroj veri prijavili sumnju na korupciju u ustanovi u kojoj rade.

Radi ocene da li u slučaju Specijalne bolnice „Sokobanja“ postoji osnovana sumnja da je učinjeno neko krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti Agencija za borbu protiv korupcije prosledila je podnetu predstavku nadležnom javnom tužilaštvu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi