Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Petku Koprivici nagrada Vrbasa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

23. 10. 2013.

Autor: D. R. Izvor: Politika

Petku Koprivici nagrada Vrbasa

Našem dugogodišnjem dopisniku iz Vrbasa i sa područja Bačke, Petku Koprivici, juče je svečano uručena tradicionalna nagrada Dan opštine Vrbas, koja se već skoro sedam decenija dodeljuje, najzaslužnijim pojedincima i ustanovama, u čast Dana oslobođenja.

Njemu je ovo najviše priznanje ove lokalne zajednice dodeljeno za višedecenijski rad u štampanim i elektronskim medijima, posebno za tekstove o Vrbasu i Vrbašanima, objavljenim u „Politici“, kao i za dokumentarne televizijske serije „Putujući Crnom Gorom“ i „Priče iz komšiluka“, koje se već desetak godina emituju u programima nekolko regionalnih i lokalnih televizija u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Pored Petka Koprivice, dobitnici Nagrade opštine Vrbas su Aleksandar Subotin, sveštenik Evanđeoske crkve u obližnjoj Kucuri, za humanitarni rad, Milorad Mažić, istaknuti internacionalni fudbalski sudija, takođe Vrbašanin, i ovdašnja Osnovna škola „20 oktobar“, koja ovih dana obel4ežava pet decenija postojanja.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sub

30.04.

2016.

Zorka Danlovic [neregistrovani] u 13:12

zorka.vatic@gmail.com

Dragi Petko,

Zivi dokaz si ti: marljivost,upornost i ljubav prema poslu koji obavljamo,uvek je dalo rezultate i naravno pbedjujemo.
Poznajemo se dugi niz godina i jedno izvesno vreme smo proveli,jako lep period u Vrbasu,koji ce meni ostati u jako lepom secanju.Naravno,govorim o najlepsoj umetnosti,a to je poezija i verujem da se i ti sa radoscu,a i sa setom prisecas tih lepih dana.
Veoma mi je drago,da si ostao veran,pre svega sam sebi,a onda i drugima.
To moze. uspeti samo onom ko ima dusu,voli ljude i ti si nam to dokazivao svih ovih godina,izvestavajuci nas sa veoma opasnih ratnih podrucja iz cele nama nekad drage vestacke tvorevine- JUgoslavije.Cestitam ti svim nagradama,ti si to zasluzio:-)Veliki pozdrav,tvoja prijateljica,Zorka Danilovic,"SRPKINJA,CRNOGORSKOG POREKLA".

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi