Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Milovanović: Mač naroda
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 08. 2013.

Autor: A. A. Izvor: Politika

Milovanović: Mač naroda

Glavni i odgovorni urednik „Kurira” Saša Milovanović ističe da su tabloidi najjače oružje u borbi protiv korupcije, kriminala i brojnih lopovluka. Prema njegovim rečima, u tabloidima se na jasan i direktan način ogoljavaju sve vrste prevara kojima se obmanjuju građani Srbije i to jezikom koji je svakome razumljiv.

 

– Zbog toga su korumpirani političari najveći protivnici tabloida, koji se svojski trude da ih obeleže kao nečije političko oružje, a u suštini se samo plaše da će njihove kriminalne radnje dospeti na naslovne strane i da će narod videti za kakve je prevarante glasao – napominje Milovanović.

On kaže da je istina da su tabloidi mač u rukama obespravljenog naroda, naroda koji je duboko ponižen, gladan, bez posla, bez budućnosti i bez nade.

– Zato novinari „Kurira” pišu svom snagom o lopovlucima tajkuna i političara, bez pardona, rezerve ili ograde. Nijedna kvalifikacija nije dovoljno teška za prevejane kriminalce sakrivene iza političkih funkcija koji otimaju novac iz budžeta, od siromašnih građana i od njihove dece. Samo u proteklih godinu dana naši novinari pokrenuli su desetine humanitarnih akcija, otkrili stotine političko-tajkunsko-korupcionaških afera i imali za sagovornike najznačajnije ljude iz Srbije i čitavog sveta. Zato su „Kurir” ubedljivo najtiražnije dnevne novine u Srbiji – smatra Saša Milovanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi