Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Na sednicu o frekvenciji Avale nije došlo pola Saveta RRA
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 07. 2013.

Autor: M. R. P. Izvor: Blic

Na sednicu o frekvenciji Avale nije došlo pola Saveta RRA

Frekvencija koju je koristila TV „Avala“ juče nije dodeljena, jer sednica Saveta RRA na kojoj je trebalo da bude odlučeno o tome nije održana, pošto se u zakazano vreme pojavilo svega pet od devet članova Saveta.

Na insistiranje predsednika Saveta, vladike Porfirija, prisutni članovi Saveta složili su se da bi odluku trebalo doneti u prisustvu svih članova. Ni zamenik predsednika Saveta Goran Karadžić, ni članica Saveta Gordana Suša nisu, međutim, želeli da kažu ko nije došao.

Odlučićemo u zakonskom roku, a to je 30 dana od kada je objavljeno da su TV “Nova” i “Kopernikus” podneli kompletne prijave - kaže Karadžić. O prispeću prijava ove dve televizije javnost je obaveštena 12. jula.

Gordana Suša kaže da nikada nije odlučivano o tako bitnim stvarima kad je prisustvovalo manje od osam članova Saveta. Ona odbacuje sve komentare o tome da je odlaganje posledica političkog pritiska. Predstavnici obe kompanije su, kako kaže, do detalja ispitani o svemu što je interesovalo Savet RRA, a naročito o vlasničkoj strukturi.

Predstavnici TV „Nova“ jasno su rekli da Dejan Jocić, nekadašnji direktor Prve televizije, nije ni na koji način na njihovom platnom spisku, niti imaju nameru da ga uključuju u vlasničku strukturu - kaže Suša.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi