Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  U utorak se bira kome ide frekvencija TV “Avale”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 07. 2013.

Autor: M. R. P. Izvor: Blic

U utorak se bira kome ide frekvencija TV “Avale”

O budućem korisniku frekvencije na kojoj je emitovan program TV “Avale” u utorak, 23. jula, tajnim glasanjem odlučivaće devetoro članova Saveta RRA. Frekvenciju će dobiti kandidat koji dobije najmanje pet glasova.

 

Članovi Saveta RRA su u sredu po sat vremena razgovarali sa predstavncima i TV “Nove” i ”Kopernikusa”, a prema rečima Gorana Karadžića, u pitanju su “vrlo korektni kandidati”.


- Odluku ćemo doneti u utorak tajnim glasanjem, zbog čega ne mogu da iznosim detalje razgovora. Reći ću samo da su nam rekli sve što smo tražili - kaže Karadžić.


U ime televizije “Kopernikus” nastupio je njen direktor Vladan Mitić, koji za “Blic” kaže da je njihov koncept pre svega baziran na informativnom programu, ali i na dokumentarnim i kulturno-obrazovnim emisijama.


- Neće biti turskih serija, rialitija, idemo na domaću produkciju - kaže Mitić i dodaje da posle deset godina postojanja, očekuje da dobiju i nacionalnu frekvenciju.


On ističe da “Kopernikus kejbl netvork” nije kablovski operater, već ima tri televizijska kanala koji se emituju preko kablovske mreže. Kablovski operater je firma “Kopernikus tehnolodži”, a ta dva preduzeća nisu pravno povezana lica.


TV „Novu“ predstavljao je njen direktor Dragan Đurković, koji je bio producent serija “Budva na pjenu od mora” i “Pevaj, brate”, koje su se emitovale na TV “Prvoj”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi