Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Konstituisan UO Asocijacije medija
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 07. 2013.

Izvor: Blic

Konstituisan UO Asocijacije medija

Na trećoj ovogodišnjoj Skupštini osnivača Asocijacije medija završen je proces konstituisanja Upravnog odbora, izabrani su novi predstavnici Asocijacije u UO Saveta za štampu i Komisiji za žalbe i potvrđeni osnovni principi rada i aktivnosti Asocijacije.

U radu Skupštine su učestvovali predstavnici 14, od ukupno 17 medijskih kuća koje imaju status osnivača Asocijacije medija:

Novosti, Ringier Axel Springer, KurirInfo, Naše novine, Lokal Info Media Group, FoNet, Beta, Vreme, Nedeljnik, Novi magazin, Cord, Akter, Vranjske novine i Telegraf.rs. Za nove članove UO Asocijacije medija izabrani su Ljubica Marković

(Beta) i Veselin Jevrosimović (Telegraf. rs). Za nove predstavnike Asocijacije medija u UO Saveta za štampu izabrani su Nadežda Gaće (Novi magazin), Ratko Dmitrović (Večernje novosti) i Veljko Lalić (Nedeljnik). Za trećeg predstavnika Asocijacije medija u Komisiji za žalbe izabran je Tihomir Trišić (Akter), uz Nebojšu Spaića i Filipa Švarma. Po završetku Skupštine, održana je sednica UO Asocijacije na kojoj su za potpredsednike UO izabrani Ratko Dmitrović (Novosti) i Aleksandar Rodić (Kurir-Info).

UO Asocijacije medija će u četvorogodišnjem mandatu raditi u sledećem sastavu: Zoran Sekulić, predsednik (FoNet), Ratko Dmitrović, potpredsednik (Novosti), Aleksandar Rodić, potpredsednik (Kurir-info), Veselin Simonović (Blic), Srđan Vučurević (Lokal Info Media Group), Veselin Jevrosimović (Telegraf.rs), Ljubica Marković (Beta), Branislav Novčić (Cord) i Tihomir Trišić (Akter).

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi