Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Nagrada „Blicu“ za društveni doprinos
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 05. 2013.

Autor: S. T. Izvor: Blic

Nagrada „Blicu“ za društveni doprinos

Dnevne novine “Blic” dobile su plaketu “Moj izbor” za podršku društveno odgovornim akcijama, koju svake godine dodeljuju udruženje Moja Srbija i Privredna komora Beograda.

Nada Stamatović, menadžer za korporativne komunikacije i odnose sa javnošću u kompaniji “Ringier Axel Springer“, kojoj pripada naš list, kaže da je “Blic”

kao moćan mediji svestan odgovornosti koju ta moć nosi i usmerava je ka društveno odgovornim i humanitarnim akcijama.

Početkom godine “Blic” je osnovao Fondaciju i pokrenuo akciju “Srce za decu”, koristeći sve svoje resurse kako bi se pomoglo najsiromašnijim mališanima.

Akcija je dobila poverenje javnosti, koja takođe daje doprinos u prikupljanju značajnih sredstava. Do sada je objavljeno 35 reportaža o deci koja žive u nehumanim uslovima. Svima smo do sada pomogli donacijama u vidu hrane, odeće, obuće...

Adaptirali smo tri objekta, dve porodice su dobile nove domove opremljene nameštajem i belom tehnikom. Trenutno se radi na rešavanju stambenog pitanja za ostale porodice - ističe Stamatovićeva.

Pored “Blica”, u istoj kategoriji nagradu su dobili Radio-televizija Srbije i B92.

Nagrađeni su još i “Eurobanka”, “Fudlend”, “Grand motors”, “Viktorija grupa”, “Vlasinka”, “MK grupa” i emisija “Eksploziv“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi