Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Informer za godinu dana osvojio poverenje Srbije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 05. 2013.

Autor: D. J. Vučićević Izvor: Informer

Informer za godinu dana osvojio poverenje Srbije

Danas je prvi rođendan Informera. Čestitamo! I vama i sebi samima.

Pre godinu dana mnogi su sumnjali, tvrdili da ćemo trajati „samo jedno leto“.

Mi smo verovali da su Srbiji potrebne baš ovakve novine. Slobodne, nezavisne, spremne da kritikuju svakoga ko zasluži. Profesionalne, odgovorne, spremne da pohvale i podrže svakoga ko vredi.

Zajedno s vama prošli smo kroz izbore, formiranje Vlade, silne političke i kriminalne afere koje smo gotovo uvek prvi otvarali. Informer je za ovih godinu dana osvojio poverenje Srbije. Postali smo citirane, među čitaocima ugledne i omiljene, novine kojima se veruje.

Dokazali smo da nismo ničiji i da kod nas nema „nedodirljivih“. I u vlasti i u opoziciji. Skoro da nema nijednog moćnika, a da ga za ovih godinu dana nismo „zakačili“. Uvek po zasluzi. Ako smo nekad i pogrešili, uvek smo bili spremni na se izvinimo.

Ništa od toga, naravno, ne bismo mogli bez vas. Vas koji svakoga jutra na kiosku date po 20 dinara za svoj primerak. Vas koji nam svakoga dana šaljete vesti iz svojih gradova i sela, vas koji nas hvalite, ali i vas koji nas kritikujete. I zato vam hvala.

I zato vam obećavamo da ćemo u narednih godinu dana postati još bolji i sadržajniji. Jedino što nećemo „popravljati“ je cena. Misija Informer uspešno je započeta.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi