Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Predrag Koluvija najavio nove tužbe protiv KRIK-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

26. 06. 2024.

Autor: D. D. Izvor: Danas

Predrag Koluvija najavio nove tužbe protiv KRIK-a

Predrag Koluvija je na svom nalogu na društvenoj mreži X najavio pokretanje novih tužbi protiv KRIK-a, zbog „iznošenja brutalnih laži“.

„Poštovana redakcijo KRIK, provalio sam vaš poslovni model, vi lažete, ja tužim, dobijem tužbu, vi kukate na internetu, tražite pomoć, dobijete pomoć, platite mi deo toga, ostatak ostaje vama. Bravo! Niste mogli bolje da smislite. Čestitam vam na poslovnoj ideji i ovaj put ću da vam uslišim molbu i dobićete novu tužbu za nove laži koje ste izneli“, rekao je Koluvija.

KRIK je danas objavio tekst u kom su naveli da je tužilaštvo još 2012. godine sumnjičilo Predraga Koluviju da je bio na čelu grupe koja je uzgajala marihuanu u laboratoriji sakrivenoj u podrumima tri kuće na Karaburmi, što pokazuje dokument Tužilaštva za organizovani kriminal do koga su došli novinari KRIK-a.

Početkom meseca Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je KRIK osuđen za kršenje pretpostavke nevinosti Predragu Koluviji, kome se sudi po optužbi da je organizator kriminalne grupe koja je proizvela više od tonu i po marihuane. Ovaj ishod su mnoge medijske organizacije osudile kao SLAPP tužbu.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi