Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zaposleni „Politike” dali krv
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 02. 2009.

Zaposleni „Politike” dali krv


U već tradicionalnoj akciji koju dva puta godišnje organizuju Institut za transfuziju krvi Srbije i „Politika”, dragocenu tečnost je dao veliki broj zaposlenih. Prema rečima doktorke Marije Negovanović, novinari „Politike” su se solidarisali sa osobama kojima je pomoć neophodna.

„Zadovoljni smo odzivom zaposlenih u vašoj kući jer je bio veći od najavljenog”, rekla je dr Negovanović. Rezerve dragocene tečnosti u Institutu su trenutno dovoljne za tri dana i situacija je stabilna.

„Jedan minut mog vremena i vremena kolega može da spase nečiji život. Krv dobrovoljno dajem nekoliko puta godišnje, a razmišljam da postanem i davalac koštane srži”, rekla je Radmila Škorić, novinar pripravnik „Politike”.

J. C.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi