Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Proglašeni pobednici konkursa "Betina fotografija godine"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 05. 2014.

Izvor: Blic

Proglašeni pobednici konkursa "Betina fotografija godine"

Na svečanosti u izložbenom holu Narodne banke Srbije dodeljene su nagrade pobednicima ovogodišnjeg konkursa „Betina fotografija godine“.

 

Autori najboljih fotografija ove godine su Saša Čolić iz beogradskog kolektiva profesionalnih fotografa "Kamerades", Neja Markičević iz hrvatske agencije "Cropix" i Dado Ruvić iz agencije "Rojters" iz Sarajeva koji zbog nevremena nije stigao na svečano uručenje nagrade.

 Pokrovitelj ovog, desetog jubilarnog konkursa agencije Beta je kompanija „Danube foods group“ koja je čestitala velikim profesionalcima koji su svojim fotoaparatima zabeležili trenutke koji će ostati deo istorije.

 - Zahvaljujući vašim fotografijama i svi mi postajemo svedoci važnih događaja u protekloj godini jer Betina fotografija godine zaista uživa veliki ugled među profesionalnim fotoreporterima u regionu - navodi se u saopštenju kompanije DFG koja je iskoristila i priliku da čestita organizatoru konkursa agenciji Beta 20 godina uspešnog rada.

 Čestitajući agenciju "Beta", u DFG navode da je ova agencija "I dalje na visini zadatka", profesionalna i da se trudi da bude objektivna i istinita.

 - To je jako teško u ovim vremenima i u ovakvoj tržišnoj utakmici i zato vam od srca čestitam ovaj veliki jubilej u nadi da ćete i dalje sveobuhvatno i objektivno izveštavati o zbivanjima u Srbiji, regionu i svetu - navodi se u saopštenju.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi