Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čestitke Beti povodom jubileja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 05. 2014.

Izvor: Politika, Beta

Čestitke Beti povodom jubileja

Novinska agencija Beta dobila je juče, povodom 20 godina rada, brojne čestitke od kolega iz medija, novinarskih udruženja, visokih državnih funkcionera i kompanija.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić naveo je u čestitki Beti da je agencija obeležila protekle dve decenije istinitim i objektivnim objavljivanjem informacija o događajima u zemlji, regionu i svetu.

Udruženje novinara Srbije poželelo je Beti, povodom jubileja, da još dugo traje i uspešno se nosi sa svim profesionalnim izazovima. U čestitki Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) navodi se da su urednici i novinari Bete dokazivali svoj profesionalizam ne samo u periodu gole represije prema nezavisnim medijima, već i tokom duge, tegobne tranzicije koja i danas svakodnevno pritiska medije.

Novinska agencija Beta obeležava danas dve decenije rada svečanim prijemom i dodelom nagrada za najbolju novinsku fotografiju u jugoistočnoj Evropi na konkursu Betina fotografija godine. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi