Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  TV snimak ili- kazna
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

25. 09. 2013.

Autor: I. Mitić Izvor: Večernje novosti

TV snimak ili- kazna

Lokalnim medijima koji u nedelju nisu izvestili o prisustvu gradonačelnika Gorana Cvetanovića uklanjanju divlje deponije u selu Međa, kako je najavljeno, biće umanjena mesečna nadoknada iz lokalnog budžeta.

 

- Prisustvovale su samo dve od pet televizija koje primaju nadoknadu za praćenje rada lokalnih organa vlasti, pa sam naredio načelniku Uprave za finansije da svima koji nisu bili narednu uplatu umanji za deset odsto - izjavio je Cvetanović za TV „Leskovac“.

Ocenjujući kao neprofesionalno i to što pojedine ovdašnje televizije međusobno razmenjuju snimanjeni materijal, prvi čovek grada na Veternici podsetio je da od potpisivanja ugovora o sufinansiranju medija lokalna samouprava redovno ispunjava preuzetu obavezu.

Podsetimo, polovinom ove godine, gradsko veće odlučilo je da za televizije „Leskovac“ i „Protokol K-1“ mesečno se iz budžeta izdvaja po 250.000 dinara, TV studio „MT“ prima 150.000, a TV stanice „4S“ i „Klisura“ po 100.000 dinara. Za nedeljnik „Nova Naša reč“ opredeljeno je 70.000, a za radio „Ekos“ 50.000 dinara.

Komentari (2)

ostavi komentar
čet

26.09.

2013.

Milan-Orljak [neregistrovani] u 11:26

Ko vrišti često to čini bez razloga

Nije korektno stavljati nas pred dilemu-ove vrste. Često novinari precjenjuju ili realno procjenjuju svoj uticaj na javnost-pa svojim svrstavanjem šta i koga podržavaju nekorektno(kao fol nepristrasno) budu tas na nekoj političkoj ii društvenog vagi. I sloboda ima neke obaveze pa i novinari -te nisu ni potpuno slobodni strelci-čemu onda Kodeks.

Odgovori
čet

26.09.

2013.

anonymous [neregistrovani] u 09:24

vazda gazda

Veži konja gde ti gazda kaže...

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi