Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Drugim medijskim konkursom u Novom Pazaru podrška za još devet projekata
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 05. 2024.

Izvor: Beta

Drugim medijskim konkursom u Novom Pazaru podrška za još devet projekata

Komisija za ocenu medijskih projekata predložila je da Novi Pazar sa dodatnih 6,6 miliona dinara ove godine sufinansira još devet projekata medija i produkcija.

Drugi konkurs je otvoren posle odbijanja više medija da prihvate sredstva dodeljena na prvom konkursu Gradske uprave za sufinansiranje medijskih projekata.

Na taj konkurs se prijavilo 20 medija, organizacija i udruženja građana, od kojih 11 nije zadovoljilo kriterijume za podršku.

Prema predlogu komisije, sa 1,5 miliona dinara biće finansiran projekat Sandžak televizije, projekti Sto plus i portala Free media biće sufinansirani sa 1,1 milion, a portala A1tv sa milion dinara.

Komisija je predložila sufinansiranje i portala Takt info sa pola miliona dinara, kao i preduzetnika Džemila Islamovića koji se bavi proizvodnjom kinematografskih i audio-vizuelnih proizvoda sa 400.000 dinara.

Kako se navodi na sajtu lokalne samouprave, projekti TV Connect televizije i Udruženja građana Play bi mogli biti podržani sa po 300.000 dinara.

Konačnu odluku o predlogu komisije doneće Gradsko veće i gradonačelnik Novog Pazara.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi