Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Beogradu na usluzi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 11. 2011.

Izvor: Večernje novosti

Beogradu na usluzi

Aleksandar Timofejev još četiri godine na čelu Studija B

Nakon četiri godine uspešnog rada na čelu gradske televizije Studio B, Aleksandar Timofejev ostaće direktor i glavni i odgovorni urednik i u narednom mandatu, potvrdila je juče Skupština grada.

Čovek iza koga je više od dve decenije novinarskog, reporterskog, uredničkog iskustva tako je dobio priliku da sa svojim timom nastavi da pravi još bolji servis za Beograđane.

- Da li sa novim mandatom uplovljavate „u mirnije vode“ ili vas, naprotiv, čekaju još veće obaveze?

- Za 25 godina bavljenja novinarskim poslom nikada nisam „plovio mirnim vodama“, pa toga neće biti ni sada. U svakom slučaju, ovaj reizbor je dokaz da smo moj zamenik Nemanja Vranković i ja, i ceo tim, uradili dobar posao u protekle četiri godine. To nam je samo podstrek za dalje - kaže nam Aleksandar Timofejev.

- Šta je, po vama uspeh Studija B za vreme prethodnog mandata, a gde ima mesta za „popravni“?

- Dosta toga smo uradili, Studio B je danas respektabilna gradska stanica koja se gleda, citira, zove... Uspeli smo ono što smo hteli - da budemo medij na usluzi Beograđana, da kada imaju neki problem ljudi okrenu Studio B i dobiju odgovor. A u narednom periodu akcenat će biti na tehnici. Naša tehnika je „odradila svoje“ i vreme je da uđemo u novi period digitalizacije. To će doneti kvalitetniji program, tu pre svega mislim na direktna uključenja, onaj „duh ulice“ po kojem smo poznati.

- Ulaganje u tehniku je ozbiljan finansijski poduhvat. Kako ćete obezbediti sredstva za to?

- Verujemo da ćemo konačno i zvanično postati Javni servis Beograda i, uz pomoć grada, nabaviti sredstva jer sami ne možemo. Mada, ni tehnika nije više tako skupa, padaju cene... Taj proces modernizacije neće biti odmah sutra, već će trajati. To je naše stremljenje ka kvalitetu.

Antrfile : MLADA EKIPA

Novi mandat na Studiju B dobio je i zamenik Timofejeva, Nemanja Vranković koji najavljuje program koji će i dalje biti posvećen Beogradu:

- Studio B se vratio kući i vratio Beogradu. Bićemo programski još sadržajniji, ali treba nam truda i novca da izgledamo još bolje. Imamo mladu ekipu koja odlično radi, koja poznaje i voli svoj grad i mi ćemo se i ubuduće oslanjati na njih. Timofejev i ja smo tu da bogatim medijskim iskustvom pomognemo da to izgleda još bolje - kaže Vranković.

A. Popadić

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi