Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Sanda Savić programska direktorka RTV-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 07. 2011.

Izvor: Radio 021

Sanda Savić programska direktorka RTV-a

Sanda Savić je od danas i zvanično nova programska direktorka Radio-televizije Vojvodine, saznaje Radio 021. Pored nje, od danas je na mestu direktorke produkcije u RTV i Vanja Kranjac.

Obe su do nedavno bile zaposlene na B92. Očekuje se sada da Sanda Savić uskoro imenuje nove urednike radija i televizije.

Ona je početkom godine napustila B92 gde je provela 17 godina, a poslednjih sedam na poziciji direktorke Informativnog programa radija, televizije i sajta.
Karijeru je počela na Drugom programu Radio Beograda kao novinarka i urednica emisije "Niko kao ja" odakle je otišla u vreme čistki na državnom radiju.

U Radio B92 je došla 1994 i radila kao novinarka i urednica emisija. Diplomirala je na Fakultetu političkih nauka 1990.

UO RTV-a je početkom aprila smenio kompletni menadžment na čelu sa Blažom Popovićem zbog, kako je navedeno, loših rezultata slušanosti i gledanosti programa ove kuće. Za novog generalnog direktora pre desetak dana imenovan je Siniša Isakov. On je danas rekao da RTV očekuje dalja profesionalizacija i osavremenjavanje programa.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi