Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Čestitka fotoreporteru Goranu Tomaševiću
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

18. 04. 2019.

Izvor: Ministarstvo kulture i informisanja

Čestitka fotoreporteru Goranu Tomaševiću

Ministarstvo kulture i informisanja čestita fotoreporteru agencije Rojters Goranu Tomaševiću na osvojenoj Pulicerovoj nagradi, jednom od najvećih svetskih priznanja za doprinos u novinarstvu.

Srbija je iznedrila brojne talente u oblasti nauke, kulture i sporta koji su se proslavili širom sveta. Tomašević je svojim talentom i umećem uspeo da u svetske anale upiše i novinsku fotografiju za koju se uspostavilo da je veoma cenjena i živa iako su joj predviđali da će zbog brzog razvoja tehnologije odumreti.

Tomašević je osvojio brojne nagrade za svoje fotografije, ali ova će svakako ostaviti neizbrisiv trag u istoriji srpskog i svetskog novinarstva. Veliki je uspeh naći se u svetskom vrhu fotoreportera i Ministarstvo kulture i informisanja želi Goranu Tomaševiću još puno uspeha i nagrada, jer talenat koji poseduje to i zaslužuje.

Sektor za informisanje i medije

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi