Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  DSS bojkotuje TV B92 zbog "Kolubare"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 03. 2011.

Izvor: Politika

DSS bojkotuje TV B92 zbog "Kolubare"

Demokratska stranka Srbije optužila je juče medijsku kuću B92 za “medijski linč” i “prljavu kampanju” i najavila prekid komunikacije sa tom medijskom kućom.Odluci o bojkotu prethodila je emisija “Insajder” o zloupotrebama u Rudarskom basenu “Kolubara” i umešanosti funkcionera DSS u “pljačku veka”.

Glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić odgovorio je na optužbe DSS naglasivši da “stranački interesi i umešanost nekih članova DSS u nedogovorni odnos i pljačku opšteg dobra ne bi smeli mešati sa nacionalnim interesima i državnom politikom“.

- Takvo ponašanje DSS je u potpunoj suprotnosti sa zvaničnom politikom i programom ove stranke. Koga to štiti Andreja Mladenović: lopovluk ili Srbiju. Neka se odluči - pitao je Veran Matić.

Funkcioner DSS Andreja Mladenović rekao je na jučerašnoj konferenciji za novinare da je jedini način za ponovno uspostavljanje saradnje da B92 javno objavi da je vodio “medijski linč i prljavu kampanju protiv DSS samo zbog politike koju ta stranka vodi”.

- Isključivi razlog za linč, mržnju i prljavu kampanju B92 je nacionalno odgovorna i državnotvorna politika DSS i to što nismo, kao drugi, pristali da prodamo veru za večeru. Linč i mržnja prestali bi kada bi DSS promenio politiku i zalagao se za ulazak Srbije u NATO i bezuslovnu saradnju sa EU i odrekao se Kosova - rekao je Mladenović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi