Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Borba i zbog prenosa
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 10. 2010.

Izvor: Blic

Borba i zbog prenosa

Neizvesnost oko prenosa utakmice Italija - Srbija je trajala od ponedeljka po podne, a zagrevanje za utakmicu su obeležili pregovori RTS i RAI oko prava na sliku iz Đenove.

Italijani su prvobitno tražili pola miliona evra, RTS je nudio petostruko manju sumu, posle čega su mnogi već počeli da traže druga rešenja. Tokom popodneva su napravljeni mali pomaci - RTS je svoju ponudu podigao na 150.000 evra, dok je RAI bio spreman da pristane na 300.000.

Mnogi su se nadali da će u igru uskočiti neka druga televizijska kuća u Srbiji, ali glavni kandidati tokom dana nisu želeli da komentarišu mogućnost da oni preuzmu prenos utakmice nacionalnog tima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi