Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Stižu nove i stare emisije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 09. 2010.

Izvor: Danas

Stižu nove i stare emisije


Foks se predstavio kao Prva srpska televizijaTelevizija
Foks od 20. septembra menja ime u Prva srpska televizija, a novi koncept i buduće emisije predstavljeni su danas novinarima na snimanju specijalnog izdanja „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, u kojem je gostovao generalni direktor te medijske kuće Dejan Jocić.

Ivanović je najavljujući start Prve, duhovito primetio kako će njihova televizija sa nacionalnom frekvencijom imati, između ostalog, od španskih serija „dve turske“, rijaliti šou „VIP Survajver“ koji je „sličan Pinkovoj Farmi“, Jocić koji je postavljen na čelo televizije kada ju je posle četiri godine Foks prodao pre nekoliko meseci grčkoj „Atena grupi“, našalio se u Ivanovićevom šou da je novo ime odabrano, jer je njeno sedište na početku Beograda „prva kada ulazite sa autoputa“.

- Kad sam rekao srpska televizija svi su se uplašili, zato što je nacionalno u imenu. Podsetilo me na Nemačku pre 40 godina, kada su svi izbegavali nemačke zastave. To je greška! - rekao je Jocić, koji je do dolaska u Srbiju radio u nizu nemačkih televizija. Prema njegovim rečima, druge televizije u Srbiji proizvode mnogo negativnih emocija, dok kad upoznate Srbe kao porodične ljude, shvatite da se radi o pozitivnim ljudima.

- Takav narod zaslužuje isto takvu televiziju. Ovaj narod i zemlja su jako ponosni i imaće mnogo šanse u sledećim godinama. Cilj nam je da budemo prvi u narodu, a to se može ostvariti samo kvalitetom - rekao je Jocić.

Uskoro na Prvoj, posle dve sezone na Foksu, kreće i VIP izdanje „Survajvera“, a njegov voditelj glumac Andrija Milošević rekao je Ivanoviću da će to biti najbolje izdanje rijalitija do sada, jer su se u preživljavanju u divljini poznate ličnosti pokazale uglavnom bolje od prethodnih učesnika, običnih ljudi.

- Vipovci su se pokazali kao ljudi bez kompleksa, koji su beskompromisno ušli u borbu. Većina je bila bolja od prethodnih takmičara. Bile su teže i igre, i nisu imali olakšice - istakao je Milošević, dodavši da je njegova ekipa ovaj put doživela tri zemljotresa tokom snimanja ovog leta na Filipinima.

Kako je najavljeno, Jasna Jovanović i Srđan Karanović vodiće informativnu emisiju „Eksploziv“, a Nina Radulović i Danijela Jankov „Ekskluziv“ o svetu poznatih ličnosti. Voditelj koji se pročuo vremenskom prognozom stojeći tokom snimanja izložen oluji Uroš Milovanović najavio je da će voditi emisiju o svakodnevnim zanimljivostima „Galileo“, a Prva je najavila i da će nastaviti emitovanje kviza „Želite li da postanete milioner“ voditelja Ivana Zeljkovića.

Biće tu i kulinarski rijaliti „Paklena kuhinja“, kao i nastavak kriminalističko-dokumentarnog serijala „Dosije“ autora Mašana Lekića, koji je otkrio da je u ranijim sezonama zbog budžetskih ograničenja bio prisiljen da kao statiste u igranim delovima angažuje majku i baku.

Glumac popularan po seriji Radio-televizije Srbije „Selo gori, a baba se češlja“ Nenad Okanović najavio je da će na Prvoj u kviz-šou „Volim Srbiju“ biti kapiten jednog takmičarskog tima, a drugog reper Ajs Nigrutin, dok će voditelj biti Milorad Mandić-Manda.- Zamišljeno je da bude u šou nagrada tegla ajvara - rekao je Okanović, koji je najavio i rijaliti „TV ridža“, nastavak kviza „Keš taksi“ u kome u taksiju sada putnici gradskog prevoza odgovaraju na nagradna pitanja kontrolora.
Beta

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi