Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Odbor za bezbednost danas o Canetu, "Novostima" i luci "Beograd"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 03. 2010.

Izvor: Politika

Odbor za bezbednost danas o Canetu, "Novostima" i luci "Beograd"


Odbor Skupštine Srbije za odbranu i bezbednost trebalo bi na današnjoj sednici da razmatra navode kontroverznog biznismena Stanka Subotića Caneta da su biznismeni Milan Beko i Miroslav Mišković od njegovog novca kupili Luku „Beograd” i kompaniju „Novosti”.

Predsednik tog odbora Dragan Todorović (SRS) najavio je ranije da će na sednicu pozvati ministra policije Ivicu Dačića, direktora BIA Sašu Vukadinovića i republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac. Todorović je izrazio očekivanje da će sednici prisustvovati i članovi odbora iz redova vladajuće većine i tako poslanicima i građanima, kako je naveo, jasno staviti do znanja kakav je njihov odnos prema kriminalu.

Subotić je prošle sedmice u telefonskom uključenju u emisiju na Televiziji B92, u kojoj je gostovao lider crnogorskog Pokreta za promene Nebojša Medojević, kazao, između ostalog, da su Mišković i Beko s njegovih 50 miliona evra kupili Luku „Beograd” i kompaniju „Novosti”.

Tanjug

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi