Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Potvrđena presuda za pretnje Brankici Stanković
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 09. 2010.

Izvor: Blic

Potvrđena presuda za pretnje Brankici Stanković

Beograd - Veće Apelacionog suda juče je potvrdilo presudu Stefanu Hadži Antonoviću kojom je osuđen na 15 meseci zatvora zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke B92 Brankice Stanković.

U saopštenju Apelacionog suda navedeno je da je on počinio krivično delo za koje je osuđen jer je ugrozio sigurnost autorke „Insajdera“. Hadži Antonović osuđen je jer je 5. decembra 2009. u stanju uračunljivosti ugrozio sigurnost Brankice Stanković tako što je sa svog računara poslao preteće poruke preko društvene mreže „Fejsbuk“.

Zbog ugrožavanja sigurnosti Brankice Stanković 4. avgusta je prvostepeno na 16 meseci zatvora osuđen jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi. Radisavljević je vodio navijanje na jednoj utakmici prošlog decembra kada su navijači pevali: „Otrovna si kao zmija, proći ćeš k’o Ćuruvija.“ (Beta)

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi