Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Slovenija u ružičastom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 09. 2010.

Izvor: Pravda

Slovenija u ružičastom

Televizija Pink najavila pohod na slovenačke gledaoce




U „Ljubljanskom nebotičniku“ u slovenačkoj prestonici, čelni ljudi TV Pink održali su zapaženu konferenciju za štampu, čiji je povod početak rada ružičaste televizije u „deželi“, pod nazivom Pink SI.

Kako je istakla portparol ove televizije Tanja Vojtehovski, na konferenciji je bilo 30 novinara iz štampanih medija, pet kolega sa radio-stanica i dve televizijske ekipe, od kojih je jedna s nacionalne slovenačke televizije.

Vojtehovski ističe kako su joj slovenačke kolege rekle da se radi o jednoj od najbolje posećenih preskonferencija u Sloveniji u poslednje vreme.Pokretanjem Pink SI čelnici ove televizije želeli su da slovenačkoj publici, koja je do sada pratila ružičasti program putem satelita – gledajući kanal Pink plus, konačno omoguće zabavni i informativni program po meri, a njegova koncepcija ustanovljena je posle opsežne i stručne analize stanja i interesovanja slovenačkih gledalaca.Iako signal postoji, Pink SI će početi da emituje program 29. septembra u ponoć.

Istog dana čelnici ružičaste televizije organizovaće prijem u ljubljanskoj Gradskoj kući, na kojem će se, pored mnogo uvaženih zvanica, naći i tri premijera regionalnih država. Uveče, na glavnom gradskom trgu, počeće koncert, a na bini će se smenjivati regionalne zvezde, među kojima je najveća Željko Joksimović.

U ponoć će se nebom „proliti“ vatromet, koji će zvanično označiti početak rada Pinka u „deželi“.Tanja Vojtehovski takođe je dodala da je „Pink medija grupa“ obezbedila, u saradnji sa pojedinim privrednicima iz Srbije, donaciju od 30.000 evra za postradale u poplavama u Sloveniji, a novac iz ove akcije, nazvane „Medijski most solidarnosti“, trebalo bi da ode organizacijama koje zbrinjavaju ugroženu decu i obnavljaju dečje centre.
D.K.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi