Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  JK: Dobila sam Ivanovića na sudu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

19. 07. 2014.

Autor: S. Arsić Izvor: Alo

JK: Dobila sam Ivanovića na sudu

Jelena Karleuša nakon dve godine, koliko je trajalo suđenje između nje i Ivana Ivanovića, konačno je dobila spor.

Pevačica je podnela 49 tužbi protiv voditelja i televizije na kojoj je radio i radi, zbog niza uvreda koje su iznete na njen račun.

Iako je Karleušin advokat tražio 250.000 evra, tužilaštvo je donelo odluku da će Ivan morati da Jeleni isplati 700.000 dinara, plus sudske troškove, koji iznose 258.300.

Ovim povodom na svom Tviter profilu pevačica se oglasila rekavši da je pravda zadovoljena.

- Sav novac dajem u humanitarne svrhe, kao i do sada. Kupiću čisto jedan par cipela, i to dva broja manje, da me bol, dok hodam u njima, seća na sve ono što sam istrpela! Da nikad ne zaboravim , jer sam sklona da zaboravljam i praštam. Pravda je spora, ali dostižna.

Posle višegodišnjeg blaćenja Jelene Karleuše i njene porodice, Ivan Ivanović je kažnjen, samo po jednoj od niza tužbi, sa 700.000 dinara!

Presuđeno je i da mora da plati sve sudske troškove u iznosu od 258.300!

Mnogi su u Srbiji stekli 5 minuta slave na račun Jelene Karleuše, ali sad je vreme da za to zadovoljstvo i plate - napisala je Karleuša, a Ivanović se oglasio preko Tvitera kratko: - Nemojte da vas loži plastična sponzoruša. Tužila je televiziju, a ne mene. Tako da je sve relax.

Podsećanja radi, pre nekoliko meseci, Karleuša i Ivanović su zajedno prisustvovali jednom ročištu, gde je Jelena lila suze. Vidno potresena, kroz plač, govorila je o medijskoj torturi, neistinama, uvredama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou. U jednom momentu, sudija je predložio i pauzu kako bi se pevačica smirila, a zatim je suđenje nastavljeno uz čitanje dokaza.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi