Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Grand narodni festival nepoželjan na RTS?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 07. 2014.

Autor: M. Vukas Izvor: Naše novine

Saša Popović u potrazi za novim poslovnim partnerom

Grand narodni festival nepoželjan na RTS?!

Rat se nastavlja! U borbi za naklonost televizijske publike, Saša Popović i Željko Mitrović povlače nove poslovne poteze!

 

I dok se na Pink mjuzik festival zavesa spustila krajem aprila, Popović je svoje popularno takmičenje afirmisanih pevača pomerio za jesen i uveliko pregovara s nacionalnim emiterima o saradnji.

Kako je juče objavljeno, Grand narodni festival bi mogao da se emituje na Radioteleviziji Srbije jer je direktor Granda navodno s prvim čovekom Javnog servisa Nikolom Mirkovim ugovorio saradnju uz određenu novčanu nadoknadu. U nameri da proverimo šta se tačno događa u Grandovoj „kuhinji“, pozvali smo PR-a ove produkcijske kuće Vesnu Milanović, budući da direktor nije bio dostupan za komentar.

To zna samo Saša Popović, rekla nam je Vesna.

Ni pres služba Javnog servisa Srbije ništa manje nije bila iznenađenja našim pitanjem, ali su nam nakon pismenog obraćanja uzvratili zvaničnim saopštenjem u kojem je kratko pisalo da informacija nije tačna. S druge strane, izvor blizak Popović u tvrdi da je njegova ideja bila da se i Grand narodni festival emituje na Prvoj televiziji, kao i neke druge forme ove produkcije, ali je isprovociran Mitrovićevim istupima rešio da „osvoji“ i Javni servis kako bi mu pokazao da njegove emisije nisu „beda“ kako ih je vlasnik Pinka nazvao.

U prvom pokušaju to mu nije uspelo, ali poznavajuć i Sašu, on se tu neće zaustaviti. Pristaće da napravi i određene ustupke samo da bi dobio ono što je zamislio i nadmudrio protivnika tvrdi naš sagovornik i dodaje da televizijski gledaoci u svakom slučaju neće ostati bez ovog sada već tradicionalnog festivala koji svake godine da po nekoliko hitova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi