Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kompanija Adria Media Serbia proslavila korporativni dan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

17. 06. 2014.

Izvor: Tanjug

Kompanija Adria Media Serbia proslavila korporativni dan

Kompanija Adria Media Serbia zvaničnom dodelom godišnjih nagrada za najplemenitije delo u Srbiji i koktelom u Hotelu Jugoslavija, obeležila je korporativni dan.

 

 Godišnjim nagradama, koje su ustanovljene na ovom događaju, sinoć je odato priznanje herojima koji su prilom nedavnih poplava svojom hrabrošću dokazali da Srbija može da se ujedini kada je to najpotrebnije, tako da je početak svečanosti bio posvećen ljudima velikog srca koji su u teškim trenucima pokazali humanost na delu.

"Nama je bitno  da se nikada ne zaboravi šta su naši heroji učinili za našu državu i naš narod. Oni su vanserijskim naporima žrtvujući sebe, svoje živote pomagali drugima, i to je ono što treba da bude odlika svih nas i mi treba da se ugledamo na njih", rekao je direktor kompanije Aleksandar Rodić.

Potpredsednica kompanije Tatjana Vojtehovski rekla je novinarima uoči početka proslave da je na ovaj dan ustanovljena godišnja nagrada koja će, kako je navela, postati tradicionalna.

"Ove godine godišnja nagrada Adria Media je posvećena herojima poplava i svim ljudima koji su učinili ono što svako od nas treba da učini za našu zemlju i koji treba da budu primer kako ova zemlja treba da funkcioniše", navela je Vojtehovski.

Ona je podsetila da kompanija ima 18 štampanih izdanja i 14 veb portala.

Zahvalnice su dobili Zoran Kvrgić iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Ivana Dašić volonterka Crvenog krsta Beograd, pripadnik 890. mešovite helikopterske eskadrile Ministarstva odbrane potpukovnik Miroslav Zečević, Marko Radovanović iz Gorske službe spasavanja, radio amater Žika Petrović i Nemanja Avramović, jedan od autora sajta poplave.rs.

"Moj zadatak i zadatak pripadnika ronilačkog centra Žandarmerije bio je da što pre evakuišemo stanovnike Obrenovca", rekao je novinarima jedan od dobitnika priznanja Zoran Kvrgić.

Komentarišući solidarnost građana, Kvrgić je objasnio da na početku građani nisu bili svesni šta se dešava, ali da su kasnije pomagali koliko su mogli.

Izrazio je zadovoljstvo uručenom nagradom rekavši da mu ona predstavlja podstrek za dalji rad.

Događaju je prisustvovao veliki broj gostiju, predstavnici vlade, medija i poznate ličnosti.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi