Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Timofejev: Političari me postavili, političari me i smenili
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 05. 2014.

Izvor: Blic

Timofejev: Političari me postavili, političari me i smenili

Skupština grada Beograda smenila je juče Aleksandra Timofejeva s mesta direktora Studija B. Nadzorni odbor Studija B naveo je da odluku o njegovom razrešenju temelji na analizi rezultata dosadašnjeg rada i „potrebi da se novim kadrovskim rešenjem dodatno poboljšaju aktivnosti i unaprede profesionalni standardi u radu kuće“. Timofejev pak kaže da ga je politika i dovela i smenila s tog mesta.

- Politika me je na neki način, iako nisam političar, dovela na ovo mesto i isto tako su političari odlučili i da me sklone - rekao je Timofejev. On je naveo i da je, kada je pre šest godina bio pozvan da bude direktor Studija B, prvo rekao da nije političar i da je to politička funkcija.

- Oni su rekli da samo napravim dobru gradsku televiziju i niko me ništa neće pitati. Ja sam siguran da sam s timom ljudi napravio dobru gradsku televiziju koja nema nikakve veze sa bilo kakvom političkom pričom - rekao je Timofejev.

Za v.d. direktora Studija B imenovana je novinarka te televizije Ivana  Vučićević.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi