Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Počeli radovi na uređenju Platoa "Đoke Vještice"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 05. 2014.

Izvor: Tanjug

Počeli radovi na uređenju Platoa "Đoke Vještice"

BEOGRAD - Radovi na uređenju Platoa "Đoke Vještice" počeli su danas, rok za završetak je dve nedelje, a vrednost investicije je oko tri miliona dinara.


Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je prisustvovao početku radova kazao je da je Vještica bio jedan od osnivača Studija B i poznati novinar koji je svojim idejama učinio mnogo da ovaj grad bude bolji i lepši.
"Zato i ovaj Plato, koji nosi njegovo ime zaslužuje da bude atraktivniji i lepši, te smo, kao prvi projekat osavremenjivanja i pravljenja zelenih oaza u Beogradu izabrali baš ovaj plato", rekao je Mali.

On je kazao da će Plato za dve nedelje biti zelena oaza u centru Beograda, koji će sačinjavati vertikalni zid od 18 metara sa zelenilom, nove žardinjere i nove klupe.
"Želimo da napravimo jedan kutak za građane Beograda i za turiste gde mogu da se odmore, sklone od sunca i osećaju bolje", naveo je Mali.

Prema njegovim rečima, ovo je samo jedan od projekata kojim će mali delovi grada, takozvane pjacete, učiniti zelenijim, a ovo je tek prvi u nizu sličnih projekata.

On je napomenuo da je projekat finansiran donacijom Elektrodistribucije Beograd, dodavši da su i neke ambasade izrazile želju da doniraju sredstva za uređenje pojedinih pjaceta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi