Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mateja Kežman izvređao novinare samo zato što prate njegov razvod
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

27. 05. 2014.

Autor: I.P Izvor: Informer

Mateja Kežman izvređao novinare samo zato što prate njegov razvod

Mateja Kežman besneo je na novinare ispred Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu zato što prate njegovu brakorazvodnu parnicu sa suprugom Emilijom.

Bivši fudbaler je prišao okupljenim novinarskim ekipama vidno iznerviran i vređao ih zato što pišu o njegovom razvodu. "'Ajde, ako smete, napišite ovo što vam sad kažem! Stidite se i vi i vaši urednici. Stvarno ne mogu da shvatim te vaše mozgove, Srbija se raspada, a vi pišete ko se razvodi. Koga ja zanimam?! Naša zemlja proživljava tragediju, pišite kako da se pomogne ljudima, manite se mog života. Pustite više te gluposti", rekao je Kežman novinarima, uz komentar da je Emiliju i njihovo troje dece dobro materijalno obezbedio.

"Moju ženu i decu sam skućio i lepo žive, kao i stotine porodica koje sam skućio. Totalno ste otišli katastrofalnim putem, šta više hoćete? Borim se za svoju decu, kao i za hiljade ljudi oko sebe. Bog sve vidi. Posao vam je žalostan, idite kod roditelja i kažite im šta radite i čime se bavite! Kopate po tuđim životima, treba da vas se stide", rekao je Kežman.

On je tako kategoričan bio i u sudnici, jer nije želeo da pristane na uslove koje je postavila njegova još uvek zakonita supruga. Kako se ranije pisalo, ona zahteva sudsku podelu imovine i 750 evra alimentacije po detetu, što je Kežmanu neprihvatljivo.Supružnici su iz suda izašli zajedno, u pratnji advokata. Neko vreme su razgovarali, pa su se rastali, posle čega nam je Emilija potvrdila da još nisu okončali brak: Nismo se razveli, nismo uspeli da se dogovorimo.

Sud će u narednih mesec dana doneti konačnu odluku.

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi