Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Bio nam je divan dan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

12. 05. 2014.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Bio nam je divan dan

Drugi rođendan Informera proslavljen je u subotu velikim narodnim veseljem u selu Rosići podno Divčibara. Novinari, urednici, prijatelji redakcije i meštani sela proveli su divan dan na imanju Stevana Milićevića pokraj Rosićke reke i prelepog veštačkog jezera.

Svirali su trubači Dejana Petrovića, pevali su Vesna Zmijanac i Slavko Banjac, a nekoliko pesama otpevao nam je i šef diplomatije Ivica Dačić. Nedaleko od šatre celog dana pekao se vo na ražnju i kuvao svadbarski kupus... Rođendansku tortu isekao je naš glavni urednik Dragan J. Vučićević sa urednicima i najavio da će Informer i svake sledeće godine rođendan obeležiti narodnim veseljem.

- Kada smo pre dve godine počinjali, kada je malo ko u Srbiji verovao da ćemo uspeti i napraviti tiražne i uticajne dnevne novine, naši prijatelji iz sela Rosići su nam prvog dana u redakciju doneli pečenog ovna. Odlučili smo da im se zahvalimo tako što smo proslavu drugog rođendana organizovali baš ovde umesto u nekom beogradskom klubu ili restoranu. Informer su narodne novine i zato ćemo svaki sledeći rođendan slaviti na sličan način - rekao je Vučićević.

Direktor Informera Damir Dragić objavio je lepu vest: prvomajski trobroj Informera prodat je u tiražu od čak 123.968 primeraka, što je apsolutni rekord. Žurka je potrajala skoro do ponoći, vo je pojeden ‘do koske’, popijeno je more rakije, piva, vina... Informer već od danas kreće u „nove radne pobede“. Sa željom da zajedno sa vama, dragi čitaoci, proslavimo još mnogo lepih rođendana.

I premijer Vučić čestitao Informeru

Premijer Aleksandar Vučić poslao nam je čestitku povodom rođendana u kojoj kaže: „Upućujem vam najsrdačnije čestitke povodom druge godine postojanja vašeg lista. Tokom proteklih godina blagovremeno ste izveštavali javnost o najvažnijim događajima kako u zemlji, tako i u svetu. Verujem da će Informer ubuduće imati sve zapaženiju ulogu u praćenju i podsticanju reformskih procesa u Srbiji.“

Ugledne zvanice

Pored lidera SPS Ivice Dačića, na rođendanu su bili i ministar energetike Aleksandar Antić, general Saobraćajne policije Dragiša Simić, vlasnik i direktor „Autočačka“ Milenko Kostić i Milun Todorović, glavni urednik „Danasa“ Zoran Panović, vlasnik kompanije LBK iz Moskve Radmilo Jeftović, biznismeni Slobodan Šijan, Aleksandar Aćimović, Milan Bošnjak, Željko Miklič, Srećko Kurčubić, Aleksej Đurašković, Milomir Vesković...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi