Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Istraga o Ćuruviji uskoro gotova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 04. 2014.

Izvor: B92, Beta

Istraga o Ćuruviji uskoro gotova

Specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević izjavio da očekuje da će istraga u slučaju ubistva Slavka Ćuruvije uskoro biti završena.

Prema njegovim rečima, u dosadašnjem toku istrage nije bilo "praznog hoda". Takođe, naglasio je on istraga je još u toku i na slučaju ubistva Ćuruvije radi se vrlo intenzivno.

"Zadovoljan sam dosadašnjim rezultatima sprovedenih istražnih radnji i očekujem da će istraga uskoro biti završena", istakao je on.

Sutra se navršava 15 godina od ubistva osnivača, vlasnika i urednika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije, ubijenog 11. aprila 1999. ispred zgrade u kojoj je živeo u Beogradu.

Nezavisno udruženje novinara saopštilo je danas je "odavno jasno" da je likvidacija Ćuruvije državni zločin za koji još niko nije odgovarao, a predsednik Komisije za istraživanje ubistava novinara Veran Matić jutros je podsetio da je ta komisija i nastala kako bi se rešila ubistva novinara.

On je podsetio da je od formiranja te komisije došlo do značajnih pomaka u istragama ubistava novinara, a da je slučaj Ćuruvija kod tužioca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi