Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Radnički osuđuje napade na novinare
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 04. 2014.

Autor: S. N. Izvor: Južne vesti

Radnički osuđuje napade na novinare

Fudbalski klub Radnički osudio je napade na novinare, a za preduzimanje mera čekaće se zvanično tumačenje događaja iz policije, kaže predsednik kluba Darko Bulatović.

Nakon incidenta koji se dogodio posle utakmice Radničkog i Javora, kada je pomoćni trener Radničkog Vladimir Pročikević verbalno i fizički napao urednika sportske redakcije Narodnih novina Dušana Jocića, predsednik Fudbalskog kluba Radnički iz Niša Darko Bulatović rekao je da osuđuje svaki napad na novinara.

- Bilo kakav kontakt, čak i verbalni, a kamoli napad je nešto što iza čega mi kao klub ne stojimo. To ne podržavamo i u tom smislu ćemo preduzeti određene korake. Osuđujemo bilo koji vid nasrtaja na novinare, pogotovo fizički. Oni moraju slobodno da rade svoj posao. Pošto je policija uzela da ispita, mi ćemo sačekati da vidimo šta će biti. Ne želim da se mešamo u to. U odnosu na zvaničnu informaciju, klub će preduzeti mere. Mi ćemo uskoro držati sednicu Upravnog odbora - rekao je Darko Bulatović, predsednik Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički.

Napad na novinara osudila su i novinarska udruženja UNS i NUNS.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi