Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mrkić “Blicu” preti tužbom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

03. 04. 2014.

Izvor: Blic

Mrkić “Blicu” preti tužbom

Pres služba Ministarstva spoljnih poslova reagovala je na jučerašnje pisanje „Blica“ o zapošljavanju dece i unuka poznatih. Pored niza uvreda na račun našeg lista, navodi se da se „jasno vidi da se radi o svega nekoliko osoba koje su zapošljavane u vremenskom rasponu od blizu deset godina, što je skoro zanemarljiv broj u odnosu na preko hiljadu zaposlenih u Ministarstvu“.

MSP je, upravo u cilju izgradnje jasnih mehanizama za stvaranje u punoj meri profesionalne diplomatske službe kakva Srbiji treba, pripremio novi zakon o spoljnim poslovima, koji bi trebalo jednom za svagda da uspostavi jasne i čvrste kriterijume za zapošljavanje i napredovanje u diplomatskoj službi - stoji u pismu pres službe MSP-a. U pres službi su na kraju naveli da će Mrkić tužiti redakciju „Blica“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi