Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mali: Studio B i Beograd neraskidivo povezani
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 04. 2014.

Izvor: Mondo, agencije

Mali: Studio B i Beograd neraskidivo povezani

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali čestitao je zaposlenima i direktoru RTV "Studio B" Aleksandru Timofejevu 44 godine postojanja te medijske kuće. Čestitke uputio i Dačić.

 

Legenda "Studija B" i Beograda Duško Radović jednom je rekao da ako je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Tako je i sa "Studijom B." Za novinara koji je imao sreću da radi u ovoj kući može da kaže da je prošao najbolju školu novinarstva u Srbiji", naglasio je on u čestitki.

"Studio B" i Beograd su, prema rečima Malog, neraskidivo povezani jer već petu deceniju naš grad ne može da se zamisli bez signala i dobrih vibracija koje stižu sa vrha Beograđanke.

"Nažalost, kao i mnoge druge prave beogradske vrednosti i "Studio B" je bio decenijama zapušten i zapostavljan. Verujem da će u narednom vremenu, u kome će Beograd da postane regionalni centar Balkana, i "Studio B" ponovo postati ono što je nekada bio - deo svakodnevnog života Beograđana i jedan od njegovih simbola", istakao je on.

Predsednik tehničke vlade Ivica Dačić čestitao je takođe zaposlenima i rukovodstvu "Studija B" 44 godine postojanja.

"'Studio B' je u protekle 44 godine negovao autentičan i moderan izraz koji je bitno uticao na razvoj medijskih sloboda i verodostojno predstavljanje Beograda i Srbije. Čestitam vam 44. rođendan i želim vam puno uspeha uveren da ćete ostati privrženi profesiji i istini", ističe se u čestitki predsednika Vlade Srbije.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi